Dermatologia Mèdica

  • CONTROL DE PIGUES
  • DETECCIÓ PRECOÇ DE MELANOMES
  • INFECCIONS DE TRANSMISSIÓ SEXUAL ITS
  • ACNE
  • PSORIASI I ÈCZEMES
  • INFECCIONS DE PELL, MUCOSES I GENITALS EXTERNS
  • CAIGUDA DE CABELL, ALOPÈCIA
CONTROL DE PIGUES
Detecció de canvis, evolucions sospitoses o noves aparicions. Gràcies a la nostra experiència i equips podem realitzar un diagnòstic i seguiment precís sense necessitat dextirpació.
 
DETECCIÓ PRECOÇ DE MELANOMES
El melanoma és el càncer de pell més perillós i normalment s’assembla a les pigues. Per aquest motiu en Dermas oferim el Screening cutani, la prova preventiva més avançada. Aquesta prova consisteix en la creació d’un historial clínic compost per un Fotoregistre digital corporal total, un Microfotoregistre digital i el seu informe mèdic corresponent.
 
INFECCIONS DE TRANSMISSIÓ SEXUAL ITS
Malauradament són més freqüents del que creiem i poden condicionar tant les nostres relacions com la nostra comoditat. A Dermas posem la nostra professionalitat i total discreció perquè es trobi més còmode durant el tractament. Un diagnòstic precoç i el seu tractament són bàsics per evitar complicacions severes, sigui quina sigui la tipologia d’infecció.
 
ACNE
Els factors poden ser molt diversos: hormonals, genètics, ambientals, psicològics, etc. El nostre equip d’especialistes valorarà cada cas per oferir la millor solució a aquesta malaltia i les lesions que pugui haver deixat a la pell.
 
PSORIASI I ÈCZEMES
iDermalia està realitzant una investigació per al tractament específic de la psoriasi i els èczemes. Lamentablement els tractaments actuals per a la psoriasi no garanteixen la seva curació però ajuden a minimitzar la seva expressió i permeten millorar la qualitat de vida del pacient.
 
INFECCIONS DE PELL, MUCOSES I GENITALS EXTERNS
Les infeccions poden estar produïdes per bacteris, virus o fongs. El nostre quadre d’especialistes estudiarà cada cas i buscarà la solució més adequada, sigui quin sigui el tipus d’infecció.
 
CAIGUDA DE CABELL, ALOPÈCIA
Són tants els factors involucrats que el nostre equip d’especialistes s’encarrega d’estudiar les causes detalladament. Un bon diagnòstic és fonamental per afrontar el problema amb garanties d’èxit.